Waarom ons uitvaartcentrum?

SERVICE EN GASTVRIJHEID

 

Al vele jaren is de naam Nijholt / Uitvaartzorg Boerhaavelaan een begrip in Groningen. Het uitgangspunt is altijd geweest om met raad en daad terzijde te staan, proberen zoveel mogelijk uit handen te nemen. Door alles te bespreken, de praktische zaken en het emotionele goed te combineren gaan wij ons best doen om u te ontzorgen.

Daarom willen wij u bekent maken met onze uitgebreide mogelijkheden:

Aula, onze huiskamer


Wij bieden u onze aula’s aan waarin een afscheidsdienst of condoleance gehouden kan worden. Een voorbeeld hiervan is ook onze huiskamer. Onze huiskamer is een kleinere versie van de aula waar u beschikt over alle gemakken zoals de mogelijkheid om geluid, opname en/of foto’s van uw dierbare te tonen, de tijd te nemen die u nodig heeft, uitgebreide catering mogelijkheden, 1 uitvaart per dag en de lage kosten. Verder is de huiskamer geschikt om met een intieme kring afscheid te nemen.

Door onze afspraken met een crematorium kunnen wij voor aantrekkelijke kosten het gebruik van onze aula en een technische crematie aanbieden.

Wij bieden u ook de mogelijkheid gebruik te maken van onze aula en daarna een technische crematie laten plaatsvinden, door onze afspraken met een crematorium kunnen wij dit voor aantrekkelijke kosten aanbieden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt altijd met ons contact opnemen.

Voordelen Boerhaavelaan

Uw uitvaart laten regelen door Boerhaavelaan brengt een hoop voordelen met zich mee. Service en gastvrijheid zijn bij ons geen woorden, maar kernbegrippen en zullen wij er alles aandoen om u van alle gemakken te voorzien, zodat u zich kan concentreren op een waardig afscheid.

Bij Boerhaavelaan vinden wij dat iedereen een waardig afscheid verdient, wat het budget ook is. Daarom kunt u bij ons een welverzorgde uitvaart verwachten, waarbij u niet de hoofdprijs hoeft te betalen.

Onze tijden zijn slechts een leidraad. U kunt bij ons zelf uw bezoektijden kiezen en hoeft u dus geen rekening te houden met onze tijden.

Neem contact met ons op voor een offerte aanvraag of als u meer informatie wilt. 

Scroll Up