• Echt niet te bevatten-header

  Echt niet te bevatten!

 • Ja, wij weten dat het vreselijk moeilijk is-header

  Ja, wij weten dat het vreselijk moeilijk is!

 • Zeg maar niets light-header

  Zeg maar niets

 • Het klopt, er zijn geen woorden voor-header

  Het klopt, er zijn geen woorden voor!

 • Het blijft echt moeilijk_header

  Het blijft echt moeilijk!

Uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum Boerhaavelaan beschikt over twee aula’s en één huiskamer waarin u, al dan niet samen met familie en vrienden, afscheid kunt nemen van de overledene. U kunt daarbij gebruik maken van een aparte rouwkamer waar de dierbare ligt opgebaard. Ook regelt Uitvaartcentrum Boerhaavelaan de uitvaartdienst voor u. Deze dienst kan naar wens plaatsvinden in een kerk, een crematorium of een aula bij de begraafplaats. Ook kan hiervoor één van de aula’s in ons uitvaartcentrum gebruikt worden. Wij bieden daartoe ruimte aan maximaal 200 genodigden. Tevens beschikken wij over een uitgebreid netwerk van geestelijk verzorgers van alle gezindten. Via ons kunt u ook een beroep doen op bijvoorbeeld een humanistisch of nietgebonden spreker/spreekster.

Voor het vervoer van de overledene en de familie tijdens de uitvaart kunt u kiezen uit een aantal rouw- en volgauto’s.
Ook kunnen wij vervoer naar het buitenland verzorgen.

Een belangrijk onderdeel van het uitvaartproces is het drukwerk. Uitvaartcentrum Boerhaavelaan heeft een eigen drukkerij in huis waarmee het gehele rouwdrukwerk volledig volgens uw wensen uitgevoerd kan worden.

Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kan Uitvaartcentrum Boerhaavelaan ook een gedeelte van de nazorg op zich nemen. Een medewerker van ons uitvaartcentrum kan u ondersteunen bij de rouwverwerking, maar ook bij praktische zaken als administratieve afwikkeling of het sturen van dankbetuigingen.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van wat Uitvaartcentrum Boerhaavelaan te bieden heeft. Onze mogelijkheden zijn veel groter. De medewerkers van Uitvaartcentrum Boerhaavelaan zullen altijd hun best doen om uw wensen uit te voeren. Want voor iedere persoonlijke wens hebben wij een praktische oplossing.