• Echt niet te bevatten-header

  Echt niet te bevatten!

 • Ja, wij weten dat het vreselijk moeilijk is-header

  Ja, wij weten dat het vreselijk moeilijk is!

 • Zeg maar niets light-header

  Zeg maar niets

 • Het klopt, er zijn geen woorden voor-header

  Het klopt, er zijn geen woorden voor!

 • Het blijft echt moeilijk_header

  Het blijft echt moeilijk!

Opbaring

In het uitvaartcentrum kunt u voor de opbaring van uw dierbare gebruik maken van onze rouwkamers.
Wij hebben vijf  ‘gewone’ rouwkamers en één ‘huiskamer’ .
Wij hechten erg aan een persoonlijke begeleiding van onze gasten. Daarom is er te allen tijde iemand om u persoonlijk te ontvangen als u op rouwbezoek komt.
Dit houdt logischerwijze in dat u even een afspraak maakt voordat u op bezoek komt.
Gedurende de periode van de opbaring van uw dierbare blijft de rouwkamer uitsluitend voor u gereserveerd. Hierdoor kunt u de rouwkamer zo inrichten dat deze geheel bij uw sfeer past. Denkt u aan het neerzetten/ophangen van foto’s, kaarsen, persoonlijke spulletjes die de omgeving iets vertrouwds geven.
Mocht u graag iets meer ruimte willen, dan kunt u gebruik maken van onze huiskamer. Hierbij is de rouwkamer direct aangrenzend aan de verblijfruimte.
Deze is ingericht als een ruime woonkamer, met alle gemakken van dien. Er is zelfs een geluidsinstallatie waarop u tijdens uw aanwezigheid uw eigen muziek kunt spelen.

Uiteraard kunnen wij ook zorgen dat uw dierbare thuis opgebaard wordt. Wij zorgen dan voor een koeling onder de kist. Ook is het mogelijk dat uw dierbare opgebaard wordt op zijn/haar eigen bed. Hier hebben wij een speciale bedkoeling voor. Sinds de laatste wetswijziging van 2010 is thanatopraxie toegestaan.
Dit is een lichte balseming, waardoor de natuurlijke processen, die na het overlijden aanvangen, voor 10 dagen worden gestopt.
Als de opbaring thuis plaatsvindt is er dan ook geen koeling van het lichaam nodig.